Qui som? Que fem?

AVP- AREAVISUAL PROJECT -AVP- està plantejada com una empresa de nova economia, concebuda com el que podria anomenar-se “grup col·laboratiu”. A partir d’una flosofia i d’uns valors presents al nostre ADN, portem a terme activitats diverses i complementàries sempre focalitzades a la millora de la comunicació entre les persones i les organitzacions.
Per a dur a terme aquestes activitats professionals focalitzades als objectius d’excel·lència que ens hem marcat, en cada tasca arribem a acords amb les persones i les organitzacions més idònies per a crear complementarietats on tots tenim la meta de guanyar-guanyar.
Això ens fa forts i eficacos en comunicació integral per a organitzacions (empreses, associacions etc…) o també en una de les nostres especificitats la creació de comunitats temàtiques a la xarxa comunitats que fan possible la participació entre els integrants d’un col·lectiu amb interessos similars.
Per últim, l’adequada articulació de tota mena de sistemes de comunicació com les que ofereix el video o els sistemes basats en veu, com podcasts complementen a la fí l’oferta gloal, una oferta mai tancada ja que constantment investiguem sobre nous camins disruptius per a fer una oferta diferenciada i particular

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *