Trajectòria

Areavisual Project S.L. – AVP – neix el 2000 com a empresa amb capacitat per actuar en tots els àmbits de la comunicació en general, amb especial atenció a l’activitat audiovisual.

Amb aquesta filosofia vàrem crear el gabinet de comunicació especialitzat “Integral Comunicació” i la revista, mitjà de comunicació i de dinamització del sector,   “Areavisual” .

En la primera dècada del segle XXI AVP editava les publicacions escrites Areavisual i Areavisual.cat focalitzades cap als professionals del sector audiovisual .

A partir del 2011 ” reinventem ” el concepte clàssic d’editorial , i generem comunitats professionals de l’audiovisual , més vives i participatives . Així neixen www.areavisual.cat en l’àmbit català i www.areavisual , org al iberoamericà,  de gran èxit .

Animats per aquestes experiències positives , el 2014 fem un pas més i creem la nostra pròpia comunitat per a producció i distribució de video www.areavisual.info/video , comunitat de professionals de diferents àmbits capaç de generar i distribuir , de forma col · laborativa , continguts audiovisuals per a diferents latituds i mercats .

Bàsicament la vocació de les diverses branques que configurem Areavisual www.areavisual.info és actuar com a empresa – xarxa, capaç d’atendre les necessitats comunicatives de les persones i les organitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *